Packlista till skidresan

Packlista till skidresan

Nu är det många som längtar efter snö och skidåkning! Kanske har du och familjen bokat en skidresa över sportlovet? Ofta planerar vi resan i stora drag i god tid, men när det väl börjar närma sig packning blir det bråttom och rörigt. Visst vore det skönt med en packlista att bocka av, så du vet att du fått med dig det som behövs och inte missar att packa ner den sköna buffen eller balaklavan till ansiktet för kalla dagar i backen.
Ladda ner en packlista till skidresan

Ska du hyra stuga på skidorten kan det också vara bra att kolla in listan hyra stuga för självhushåll. Där finns listat vad som är bra att packa med sig för att slippa åka handla direkt när du kommer fram. För att få ut det mesta av skidåkningen tipsar vi också om att förbereda vissa måltider hemifrån och ta med dem nedfrysta. Väl värt när du vill spendera så mycket tid som möjligt i backen!

När du laddat ner listorna till ditt konto på SaveYourDay kan du själv lägga till och ta bort saker. Det bästa är att du sedan kan kopiera listan till nästa gång du ska ut och resa, vilket förenklar planeringen mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *